پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

معرفی گروه

گروه  طراحی پارچه و لباس دانشگاه علم و فرهنگ

رشته طراحي پارچه و لباس دانشگاه علم و فرهنگ از سال 1373 شروع به جذب دانشجو نموده است. در ابتدا دانشجويان تحت عنوان يك رشته جذب مي‌شدند و در سال دوم گرايش خود رادر زمينه پارچه و يا لباس انتخاب مي‌كردند.

از سال 1374 تاكنون دانشجويان در هنگام انتخاب رشته، رشته تخصصي خود را انتخاب مي‌كنند.

دانشجويان در طي دوره تحصيل مجموعاً 104 واحد دروس تخصصي 10 واحد دروس اختياري و 20 واحد دروس عمومي خواهند گذراند.

عموم دروس تخصصي اين دو رشته به صورت كارگاهي و عملي برگزاري مي‌گردد و دانشجويان درانتها توانايي ورود به بازار كار را پيدا خواهند كرد. به اين ترتيب كه:

- فارغ‌التحصيلان رشته طراحي چاپ براساس آشنايي با انواع تكنيك‌هاي عملي چاپ پارچه قادر به ارايه طرح‌هايي خلاقانه براي مصارف گوناگون از جمله طراحي پارچه زنانه، مردانه، بچه‌گانه، طراحي دكوراسيونداخلي (پرده، رومبلي، روتختي و....) و طيف وسيعي از انواع تزيينات داخلي خواهند نمود.

- فارغ‌التحصيلان رشته طراحي لباس با آشنايي به الگوسازي و طراحي لباس قادر به ارايهطرح‌هاي متنوع و خلاقانه در انواع زمينه‌ها از جمله طراحي لباس زنان، مردان، كودكان و... خصوصاً انواع لباس مشاغل خواهند بود. طراحي لباس براي صحنه، سينما و... بخش ديگري از آموخته‌هاي فارغ‌التحصيلان خواهد بود.